Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2012-11-29
Förlag
Svensk Byggtjänst
Dimensioner
242 x 167 x 19 mm
Vikt
496 g
SAB
692.8,Ppba
ISBN
9789173335386
Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn (häftad)

Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn

Häftad Svenska, 2012-11-29
789
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Upphandlingar av entreprenader inom byggsektorn är på flera sätt väsensskilda från upphandlingar av varor och tjänster och betydligt mer komplexa att genomföra.

Det har inte funnits någon skrift som behandlar specifikt entreprenadupphandling och problem kring denna. "Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn" är ett försök att rätta till denna brist. Boken ska kunna användas som en praktisk handledning i offentlig upphandling av entreprenader under hela upphandlingsprocessen. Ett praktikfall visar hur en offentlig entreprenadupphandling ser ut från det att annonsen utformas till och med att avtal träffats.

Boken ska ge praktiska tips och hjälp i förhållningssätt under själva upphandlingen och i hanteringen av anbud och anbudsgivare fram till dess att tilldelningsbeslut meddelats - baserat på EU:s upphandlingsdirektiv, svensk lagstiftning, viktiga rättsliga avgöranden och doktrin samt författarnas egna erfarenheter och uppfattningar.

Boken vänder sig i första hand till jurister men även till personer som ansvarar för och som upprättar förfrågningsunderlag inför offentliga upphandlingar och som vill ha kunskap om bestämmelserna för offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Offentlig upphandling av entreprenader inom byggsektorn
  2. +
  3. Upphandlingens grunder - en introduktion till offentlig upphandling och upphandling i försörjningssektorerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upphandlingens grunder - en introduktion till o... av Kristian Pedersen (häftad).

Köp båda 2 för 1148 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna