Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2015-12-15
Upplaga
1
Förlag
Svensk Byggtjänst
Dimensioner
245 x 165 x 7 mm
Vikt
223 g
SAB
Ppba
ISBN
9789173337649
Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare (häftad)

Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-12-15
459
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Att driva mindre byggprojekt"är en praktisk handbok i hur man planerar, leder och genomför mindre byggprojekt. Författaren går metodiskt igenom byggprocessens alla skeden från projektering till projektslut. Här beskrivs exempelvis hur man på ett korrekt sätt sköter upphandling och ställer krav på entreprenörer, vad man bör tänka på när man skriver avtal, hur man upprättar administrativ och teknisk beskrivning samt hur man följer upp och avslutar ett byggprojekt.

Boken innehåller även ett avsnitt med förklaringar av begrepp och termer som används inom byggbranschen, tre konkreta exempel på mindre byggprojekt samt en samling mallar som kan användas vid upprättande av administrativ och teknisk beskrivning, upphandlings- och mötesprotokoll, information till boende m m.

Boken vänder sig i första hand till dem inom fastighetssektorn som har i uppdrag att driva mindre byggprojekt, till exempel förvaltare och projektledare på fastighetsföretag, konsultföretag och bostadsrättsföreningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare
  2. +
  3. Leda byggprojekt : omfattning och redovisning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leda byggprojekt : omfattning och redovisning av Jan-Erik Ivansson (häftad).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att driva mindre byggprojekt : en handbok för fastighetsägare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Dyr bok, torftiga råd
    Andreas, 25 mars 2016

    Författaren är säkert en duktig och erfaren besiktningsman, men det gör en inte automatiskt till god pedagog eller författare. För 420 kr får man inget man inte hittar på nätet inom 30 minuter. Enkla torftiga projektbeskrivningar, samt några sidor med begrepp och termer för bygge.

    Jag har redan viss projekterfarenhet från studier och praktik, och varken den oerfarne eller den med viss erfarenhet tror jag kommer finna den speciellt hjälpsam driva byggprojekt. Vilket är lite av bokens... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner