Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
259
Utgivningsdatum
2010-11-09
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Originaltitel
Berlusconi - italienaren
Medarbetare
Thunell, Ann-Marie (form)
Dimensioner
205 x 145 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Lz Berlusconi, Silvio,Ocf-i
ISBN
9789173372688

Berlusconi : italienaren

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2010-11-09
205
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur kan italienarna välja Silvio Berlusconi till sin ledare? Det är en fråga som många svenskar ställer sig. Berlusconi är politikern som den europeiska intelligentian älskar att hata. Han är samtidigt en av italiensk efterkrigstids mest omtyckta och framträdande politiker.

Berlusconi - italienaren är en informativ och underhållande bok som beskriver fenomenet och människan Berlusconi mot bakgrund av det komplexa italienska samhället. Genom sina mångåriga erfarenheter och kunskaper som korrespondent i Italien, ger här Kristina Kappelin en nyanserad och personlig analys av Silvio Berlusconi och hans italienska samtid. Bilden som framträder är mångfasetterad, överraskande och rolig, men också skrämmande.

Kristina Kappelin är journalist och författare. Från sin hemstad Rom, rapporterar hon om allt från Vatikanen till italiensk fotboll för bland andra Sverige Television, Dagens Industri, Aftonbladet och Sydsvenska Dagbladet. Hon betraktas i dag som en av Sveriges främsta experter på italienskt samhällsliv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Kappelin

  • Italiensk dagbok

    Kristina Kappelin

    "Italien verkar innesluta mänsklighetens alla goda och dåliga sidor i en lika charmig som chockerande blandning, och står på ett besynnerligt sätt emot tiden. Italienarna fortsätter att leva sina liv, inte tack vare, utan trots det samhälle d...

  • Påven som kom ner på jorden

    Kristina Kappelin

    Bagarmossen hör inte till de mest kända pilgrimsorterna i världen. Men det är där som denna berättelsen tar sin början. Här låg en man, invandrad från Argentina, död i sin lägenhet i två år utan att någon saknade honom. Det var denne okände mans d...