Berlusconi : italienaren (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
259
Utgivningsdatum
2010-11-09
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Originaltitel
Berlusconi - italienaren
Medarbetare
Thunell, Ann-Marie (form)
Dimensioner
205 x 145 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Lz Berlusconi, Silvio,Ocf-i
ISBN
9789173372688
Berlusconi : italienaren (inbunden)

Berlusconi : italienaren

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2010-11-09

Slutsåld

Hur kan italienarna välja Silvio Berlusconi till sin ledare? Det är en fråga som många svenskar ställer sig. Berlusconi är politikern som den europeiska intelligentian älskar att hata. Han är samtidigt en av italiensk efterkrigstids mest omtyckta och framträdande politiker.

Berlusconi - italienaren är en informativ och underhållande bok som beskriver fenomenet och människan Berlusconi mot bakgrund av det komplexa italienska samhället. Genom sina mångåriga erfarenheter och kunskaper som korrespondent i Italien, ger här Kristina Kappelin en nyanserad och personlig analys av Silvio Berlusconi och hans italienska samtid. Bilden som framträder är mångfasetterad, överraskande och rolig, men också skrämmande.

Kristina Kappelin är journalist och författare. Från sin hemstad Rom, rapporterar hon om allt från Vatikanen till italiensk fotboll för bland andra Sverige Television, Dagens Industri, Aftonbladet och Sydsvenska Dagbladet. Hon betraktas i dag som en av Sveriges främsta experter på italienskt samhällsliv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Kappelin

  • Italiensk dagbok

    Kristina Kappelin

    Folkkära journalisten och författaren Kristina Kappelin bjuder dig med på en resa till sitt älskade Italien. Med humor, värme och skärpa ger hon oss personliga inblickar i det italienska vardagslivet och samhället. En härlig skildring av Italiens ...

  • Rom : Maten, människorna, livet

    Kristina Kappelin

    Kritikerrosade boken "Rom - maten, människorna, livet" av Kristina Kappelin i reviderad och utökat utgåva! I boken tar Kristina Kappelin och fotografen Charlotta Smeds oss med till sitt Rom, en stad de båda levt i sedan decennier tillbak...

Bloggat om Berlusconi : italienaren