Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2011-07-29
Förlag
Brombergs
Dimensioner
180 x 180 x 10 mm
Vikt
110 g
SAB
Dokb,Dg,158.1,170
ISBN
9789173373449

Den fjärde åldern

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2011-07-29
47 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Vad är målet med mitt liv? Hur kommer det sig att jag halkar in på vägar som jag egentligen inte vill gå. Att skriva tvingar mig att se på mitt liv. Vilket ansvar har jag inför mina medmänniskor? Hur kan mina livserfarenheter komma till nytta? Helt oväntat får jag hjälp av att förstå innebörden av ett gammalt och omodernt ord - synd - som bokstavligen betyder 'att missa målet'. När jag skrev den där boken insåg jag att synd förminskar oss och gör oss mindre levande."

Många av oss uppfattar kanske de sju dödssynderna som något dömande och förlegat. Men för att växa och mogna kan vi faktiskt ta hjälp av det gamla syndabegreppet.

Vad betyder de sju dödssynderna för oss idag? frågar sig här Patricia Tudor-Sandahl och visar att de är i högsta grad levande och närvarande i våra liv, oavsett vilken ålder vi befinner oss i. Inom oss alla finns av och till känslor som exempelvis girighet, avund, likgiltig och vrede. De är en del av att vara människa. Men om vi blir medvetna om dem kan vi också se att det för varje synd finns en dygd, en motvikt som hjälper oss att finna balans och bli helare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den fjärde åldern
  2. +
  3. Din egen väg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din egen väg av Patricia Tudor-Sandahl (inbunden).

Köp båda 2 för 201 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den fjärde åldern. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Har med stor behållning läst författarens tidigare...
    Rutan (stan), 5 september 2013

    Har med stor behållning läst författarens tidigare böcker. Denna bok håller tyvärr inte samma nivå. Varje avsnitt inleds med citat från ett antal historiska personer. Så berättar författaren om hur hon själv handlat fel under sitt liv och slutligen skriver hon hur man bör agera. Tyvärr blir intrycket något stereotypt och även lite koketterande trots att de slutsatser författaren drar om hur man bör agera är bra.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den fjärde åldern