Kom med mig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2012-01-17
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Barbro Andersson, Cecilia Schwartz
Originaltitel
Vieni via con me
Medarbetare
Cervin, Jan (form)
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
300 g
SAB
364.1060945,Oer
ISBN
9789173373838

Kom med mig

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-01-17
223
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Kom med mig" bygger på de berättelser och avslöjanden om dagens Italien som Roberto Saviano bidragit med som medarbetare i det italienska tv-programmet Vieni via con me (Kom med mig). Framför allt utgår berättelserna från hans erfarenheter av och kunskaper om den italienska maffians inflytande på delar av det italienska samhället.

»Vi drömde om att göra ett ambitiöst kvalitetsprogram med inflytelserika gäster: ett program riktat till en stor publik med inentionen att berätta om ett Italien som nästan aldrig annars syns i tv. Vi ville berätta om smutskastningsmaskineriet, om maffian, om politiken, om hur det går till när man köper röster, om lögnerna kring jordbävningen i L'aquila och om handeln med sopor.»
Ur bokens förord
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kom med mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Roberto Savianos nya bok om Italien
    Kristina Simar, 16 februari 2012

    Som alla andra Roberto Savianos böcker var även denna mycket välskriven och innehållsrik. Kort och koncis skrivet och ändå har han fått med det väsentligaste på bara 161 sidor, där många andra författare behöver cirka 500 sidor och som ändå inte gör boken mer läsvärd. Det är inte alltid antalet sidor som gör om en bok får med allt. Även en kort bok kan få med det viktigaste. Saviano är även en stor stilist och han skriver detaljerat och intressant. Jag beundrar verkligen Roberto Saviano som v... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roberto Saviano