Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2012-05-16
Förlag
Brombergs
ISBN
9789173374118
Mr Tourette on tour (e-bok)

Mr Tourette on tour (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-16
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I boken "Mr Tourette och jag" fick vi inblick i ett liv präglat av tvång; impulsiva beteenden, tics och avancerade ritualer. Pelle Sandstraks uppväxt var visserligen svår på många sätt, men än värre blev vuxenlivet, som när det var som värst bestod av hemlöshet, utanförskap och missbruk. Vändpunkten kom när han på radio fick höra talas om Tourettes syndrom och förstod att det finns andra som har det som han.
Tio år senare är han så frisk som han vill vara, och har etablerat sig som en oerhört populär och framgångsrik föreläsare - hans föreläsningar är mer som standup-shower.
När han reser runt och föreläser blir Pelle Sandstrak ofta bekant med udda och säregna människor.
Insiktsfullt och observant skildrar han i uppföljaren "Mr Tourette on tour" människor han mött och platser han varit på, i berättelser som formar sig till små tänkvärda noveller. Vi rör oss mellan Lofoten och Afghanistan, i mörka pubar och nyputsade flygplatslounger, allt i ett universum som ligger aningens utanför det vi är vana vid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandstrak Pelle

  • Mr Tourette och jag

    Sandstrak Pelle

    Hur är det att leva med Tourettes syndrom? Pelle Sandstrak gjorde det i många år utan att veta vad som var fel. Ända sedan barndomen hade hans liv präglats av avancerade tvångsritualer och tics. Det gjorde att hans uppväxt blev svår, både för hono...

  • Mr Tourette och draken

    Sandstrak Pelle

    Pelle Sandstrak ska precis genomgå en hjärnoperation på Karolinska sjukhuset i Stockholm för att äntligen bli av med de tvångshandlingar han lidit av hela livet. Men strax innan han blir nedsövd får Pelle ett av sina tics, han tar tag i kirurgens ...

Bloggat om Mr Tourette on tour