Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2012-08-20
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Dimensioner
205 x 146 x 20 mm
Vikt
363 g
SAB
Doee,152.83
ISBN
9789173374200

Välj rätt! : en guide till bra beslut

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-08-20
193
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur kommer det sig att millimeterrättvisa är lika viktigt för småbarn som för löntagare? Kan man bli glad över att förlora pengar? Och kan man göra något åt sitt velande när man står inför ett beslut?

Med fördjupad kunskap om hur hjärnan fungerar kan vi bättre förstå varför vi reagerar som vi gör och hur vi fattar våra beslut i det dagliga livet, från styrelserummet till köksbordet.
I Välj rätt! En guide till bra beslut avslöjar Katarina Gospic den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan välja rätt!

Katarina Gospic är född 1984 och uppvuxen i Stockholmsförorten Akalla. Hon har en läkarexamen, fil mag i fysiologi och en filosofie doktorsexamen från Karolinska Institutet. Hennes doktorsavhandling handlade om hur vi reglerar våra känslor och vad som händer i hjärnan då vi fattar beslut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Välj rätt! : en guide till bra beslut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte värd vare sig tid eller pengar...
    Anna, 15 oktober 2012

    Kanske ligger det något i denna bok, men det är svårt att upptäcka. Köpte den efter att ha läst artikel i DN. Men lägger den ifrån mig halvläst. Pladdrig, saknar röd tråd. Man förstår inte sammanhangen och varför man läser det man läser. Det känns som om KG har talat in lite lösa tankar på band, och sedan publicerat helt utan någon redigering. Författaren säger att vi måste fokusera för att använda vår hjärna bättre. Man vill önska henne lycka till i framtiden, för det är något hon defintivt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Gospic