Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
495
Utgivningsdatum
2012-05-23
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Meta Ottosson
ISBN
9789173374378
Vanliga sökord
historien
Berättelsen om Pi (e-bok)

Berättelsen om Pi E-bok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-23

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På Stilla havets oändliga, blå och solglittrande yta guppar en ensam livbåt. Ombord finns en hyena, en orangutang, en drygt tvåhundra kilo tung bengalisk tiger - och så Pi, en sextonårig indisk pojke. De är de enda överlevande efter nattens oväder då fartyget de reste med förliste och försvann ner i djupet. Det här är Pis berättelse om ändlösa dagar och nätter till havs. En berättelse fylld av äventyr och spänning, hopp och förtvivlan, triumfer och grymma nederlag. En berättelse om hur en resa som slutar i en tragedi blir början på en annan resa; en fantastisk och omstörtande färd över ett världshav men också genom en människas inre och det universum av livsfrågor hon bär inom sig. En berättelse om livet självt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Berättelsen om Pi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppläsningen och boken är mästerverk.
    Gustav, 31 oktober 2021

    Spännande och intressant berättelse som blir väldigt levande i den här uppläsningen. Det märks att skådespelaren har lagt ned mycket tid, och tyckt om boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Yann Martel