Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2013-03-07
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Ulla Danielsson
Originaltitel
Wonder
Dimensioner
215 x 143 x 27 mm
Vikt
491 g
SAB
Hce
ISBN
9789173374736

Undret

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-03-07
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tioårige August Pullman vet mycket väl att folk stirrar på honom. Trots att han gömmer sig bakom sin långa lugg och envist ser ned i marken känner han deras blickar och hör deras fniss och viskningar.
Ingen trodde att August, eller Auggie som han kallas, skulle överleva sin födsel. Det gjorde han men hans ansikte blev dock helt deformerat och han har genomgått oräkneliga operationer. Det enda han önskar är att få vara som alla andra barn, men det är inte så lätt, när man inte ser ut som någon annan.

Auggies föräldrar och hans syster Via har alltid stöttat honom och följt hans framsteg, men nu står dom inför något riktigt stort. Auggie kan inte längre hemundervisas utan det är dags för honom att börja femte klass i en närbelägen skola. Hur ska de andra barnen reagera?

Undret är en hjärtskärande men också rolig och spännande historia om modet att vara sig själv och om vänskapens betydelse i våra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Undret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Undret är en fin berättelse om hur tufft det är att...
    Eva, 19 april 2013

    Undret är en fin berättelse om hur tufft det är att vara annorlunda, hur det är att ha ett syskon med funktionshinder och hur man övervinner fördomar. Att det är olika berättarperspektiv gör den än mer intressant. Jag tror att många känner igen sig i berättelsen. Samtidigt går det inte att ta miste på att den är skriven i USA, vilket drar ner betyget en del. Trots det är den mycket läsvärd! Man bara måste älska Auggie!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av R J Palacio