Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-02-15
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789173375047

Mr Tourette och jag E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2013-02-15

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur är det att leva med Tourettes syndrom? Pelle Sandstrak gjorde det i många år utan att veta vad som var fel. Ända sedan barndomen hade hans liv präglats av avancerade tvångsritualer och tics. Det gjorde att hans uppväxt blev svår, både för honom och hans familj.

Vuxenlivet blev ännu svårare. Det kunde ta timmar att ta sig över en tröskel eller att göra vissa saker, sådana som andra inte ens tänker på som minsta hinder. Under en lång tid levde han som hemlös, stod utanför samhället och hade missbruksproblem.

Vändpunkten kom när han på radio fick höra talas om Tourettes syndrom. Han förstod då att han inte var ensam om sina problem och han fick äntligen en diagnos. Nu - långt senare - är han så frisk som han vill bli.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mr Tourette och jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rörande
  Mia, 19 oktober 2021

  Bra bok som gav en ärlig och rå inblick i att leva med tourettes. Hur det kan påverka livet men även hoppet som finns!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pelle Sandstrak

 • Mr Tourette on tour

  Pelle Sandstrak

  I boken Mr Tourette och jag fick vi inblick i ett liv präglat av tvång; impulsiva beteenden, tics och avancerade ritualer. Pelle Sandstraks uppväxt var visserligen svår på många sätt, men än värre blev vuxenlivet, som när det var som värst bestod ...

 • Mr Tourette och draken

  Pelle Sandstrak

  Pelle Sandstrak ska precis genomgå en hjärnoperation på Karolinska sjukhuset i Stockholm för att äntligen bli av med de tvångshandlingar han lidit av hela livet. Men strax innan han blir nedsövd får Pelle ett av sina tics, han tar tag i kirurgens ...