Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-02-12
Förlag
Brombergs
ISBN
9789173375047
Mr Tourette och jag (e-bok)

Mr Tourette och jag (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-02-12
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur är det att leva med Tourettes syndrom? Pelle Sandstrak gjorde det i många år utan att veta vad som var fel. Ända sedan barndomen hade hans liv präglats av avancerade tvångsritualer och tics. Det gjorde att hans uppväxt blev svår, både för honom och hans familj.
Vuxenlivet blev ännu svårare. Det kunde ta timmar att ta sig över en tröskel eller att göra vissa saker, sådana som andra inte ens tänker på som minsta hinder. Under en lång tid levde han som hemlös, stod utanför samhället och hade missbruksproblem.
Vändpunkten kom när han på radio fick höra talas om Tourettes syndrom. Han förstod då att han inte var ensam om sina problem och han fick äntligen en diagnos. Nu - långt senare - är han så frisk som han vill bli.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandstrak Pelle

  • Mr Tourette och draken

    Sandstrak Pelle

    Pelle Sandstrak ska precis genomgå en hjärnoperation på Karolinska sjukhuset i Stockholm för att äntligen bli av med de tvångshandlingar han lidit av hela livet. Men strax innan han blir nedsövd får Pelle ett av sina tics, han tar tag i kirurgens ...

  • Mr Tourette on tour

    Sandstrak Pelle

    I boken "Mr Tourette och jag" fick vi inblick i ett liv präglat av tvång; impulsiva beteenden, tics och avancerade ritualer. Pelle Sandstraks uppväxt var visserligen svår på många sätt, men än värre blev vuxenlivet, som när det var som värst besto...

Bloggat om Mr Tourette och jag