Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2013-07-04
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Dimensioner
177 x 110 x 11 mm
Vikt
111 g
SAB
Doee
ISBN
9789173375368
Välj rätt! : en guide till bra beslut (pocket)

Välj rätt! : en guide till bra beslut

(31 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2013-07-04
69
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur kommer det sig att millimeterrättvisa är lika viktigt för småbarn som för löntagare? Kan man bli glad över att förlora pengar? Och kan man göra något åt sitt velande när man står inför ett beslut?

Med fördjupad kunskap om hur hjärnan fungerar kan vi bättre förstå varför vi reagerar som vi gör och hur vi fattar våra beslut i det dagliga livet, från styrelserummet till köksbordet. I Välj rätt! En guide till bra beslut avslöjar Katarina Gospic den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan välja rätt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Välj rätt! : en guide till bra beslut
 2. +
 3. Den sociala hjärnan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den sociala hjärnan av Katarina Gospic (pocket).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Välj rätt! : en guide till bra beslut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och läsvärt bok!
  Nelum Berglund, 18 juli 2016

  Författaren berättar hur vår hjärna påverkar vårt beslutsfattande på ett mycket intressant och pedagogiskt sätt. Boken påminner oss om varför vi reagerar som vi gör och vad som behövs för att
  vi ska må bra. Titeln är kanske lite missvisande eftersom boken inte direkt handlar om hur vi kan välja rätt utan hur hjärnan påverkar vård beslutsfattande. Rekommenderar varmt!

 2. Nästan världsklass
  patrucken, 15 november 2014

  Tack Katarina Gospic. Detta är verktygen som gör att självkänslan kan öka. Du beskriver så bra om våra funktioner. En bra grundkurs för vårt arbetsmaterial hjärnan och vad den kan ställa till med. Jag tänker på den varje dag. Den hjälper mig inte bara att förstå mig själv, framförallt hjälper den mig att se andra. Jag tror att jag har blivit ödmjukare.

 3. Kul bok om hur vi fungerar
  evalena, 27 juli 2014

  Mycket lättläst och faktiskt till och med rolig. Lite missvisande titel tycker jag, handlar mer om aktuell kunskap om hur vår hjärna fungerar ihop med kroppen. Som i teman arbetsmiljö, kvinnligt-manligt, stress etc. Gör en lite klokare och rekommenderas starkt.

 4. Bra bok, lättläst och förstålig
  Kristina , 9 juni 2014

  Kanske inget nytt att läsa, men hon trycker på bra saker och påminner oss läsare om vad som är bra att välja och varför. Kan rekommendera denna bok varmt vidare till andra läsare.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Katarina Gospic