Renhet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
586
Utgivningsdatum
2015-10-14
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Rebecca Alsberg
Originaltitel
Purity
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
230 x 160 x 42 mm
Vikt
842 g
SAB
Hce
ISBN
9789173375481
Renhet (inbunden)

Renhet

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-10-14
267
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pip Tyler, som egentligen är döpt till Purity, har ingen aning om vem som är hennes far. När hon får chansen att praktisera hos The Sunlight Project, en Wikileaks-liknande organisation som spårar och avslöjar hemligheter över hela världen, ser hon möjligheten att genom dem hitta sin far. Grundaren till organisationen är den karismatiske visselblåsaren Andreas Wolf som blev känd för världen när Berlinmuren föll. Han dras till Pip av anledningar hon inte kan förstå och hennes reaktion på hans känslor får henne att för alltid omvärdera sin syn på rätt och fel.

Renhet är en mörk komedi om ung idealism, trohet och mord. Romanen spänner över generationer och kontinenter. Ytterst handlar den om lögner; mellan stater, inom företag och i familjer. Hur de binder oss samman och påverkar våra liv in i varje liten detalj.

JONATHAN FRANZEN är för 1959 och bor i New York. Han stora genombrott kom med romanen Tillrättalägganden (2001) som följdes upp av Frihet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Renhet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Renhet?
    Loka Lidback, 25 januari 2016

    Nej, den här boken är inte vad jag menar med en bra bok. Den är överdrivet pratig. Och tråkig. Jag orkade inte läsa ut den men andra som orkade tyckte inte heller att boken är bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonathan Franzen