Kan jag vara Frank med dig? (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-11-21
Förlag
Brombergs
Översättare
Nille Lindgren, Inger Johansson
ISBN
9789173376143
Kan jag vara Frank med dig? (e-bok)

Kan jag vara Frank med dig? (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-21
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Antihjälten Frank Bascombe är tillbaka, tjugofem år efter att vi först lärde känna honom i Richard Fords hyllade trilogi med romanerna Sportjournalisten, Självständighetsdagen och Som landet ligger.
Richard Fords ikoniska huvudperson har beskrivits som sinnebilden av den typiske amerikanen, och som en samtida Vergilius har han guidat oss genom det moderna USA och visat oss att det finns mening överallt, även på de mest oväntade platserna.

Det är en åldrad Frank Bascombe vi får möta i nya boken Kan jag vara Frank med dig? Han är nu sextiosju år gammal och är tillbaka i Haddam, New Jersey. I fyra berättelser skildrar Richard Ford med orkanen Sandy som fond hur livet kan te sig i ett samhälle som ödelagts av en katastrof.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ford Richard

  • Självständighetsdagen

    Ford Richard

    För den andra boken i Bascombe-trilogin tilldelades Richard Ford Pulitzerpriset 1996. Här fördjupas porträttet av en av de mest oförglömliga karaktärerna inom amerikansk skönlitteratur. Frank Bascombe befinner sig i en existentiell kris och har bö...

  • Kanada

    Ford Richard

    Great Falls, Montana, våren 1960. När de 15-åriga tvillingarna Dell och Berners föräldrar rånar en bank slås barnens liv i spillror. Steg för steg följer vi föräldrarnas ödesmättade väg mot det ögonblick då det inte längre finns någon återvändo. D...

Bloggat om Kan jag vara Frank med dig?