Okänt hot (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-09-10
Förlag
Brombergs
ISBN
9789173376204
Okänt hot (e-bok)

Okänt hot (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-09-10
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En sprängladdning hittas i en väska nära ett daghem i en förort till tel Aviv. Några timmar senare mottar polisen ett hot. Det visar sig bara vara början på något mycket större och mer skrämmande.
Kriminalkommissarie Avraham Avraham får uppdraget att leda utredningsarbetet, men han plågas av skuldkänslor från ett tidigare fall där ett barn var inblandat. Han är fast besluten att inte göra om samma misstag.

Men hur gärna Avraham än vill gottgöra sitt misslyckande är det kanske inte möjligt, inte nu när han står inför något som är mer komplicerat, förrädiskt undflyende och avskyvärdare än vad han någonsin tidigare upplevt.

Okänt hot är en omskakande psykologisk thriller och en uppföljare till Utsuddade spår som inledde serien om kommissarie Avraham. År 2013 framröstades den av Svenska Deckarakademin som årets bästa översatta kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mishani Dror

  • Utsuddade spår

    Mishani Dror

    "... jag tror att risken är mycket liten att det har hänt er son något. Och det säger jag inte bara för att lugna er. Enligt statistiken är dt så, och det verkar inte finnas något som tyder på att det förhåller sig annorlunda i er sons fall. Han k...

  • Disparitia

    Mishani Dror

    Un roman politist israelian de exceptie, nominalizat la CWA International Dagger Award, 2013Inspectorul israelian Avraham Avraham trebuie sa dea de urma unui adolescent care a disparut din suburbiile Tel Avivului.In cartierul lui Avraham infractiu...

Bloggat om Okänt hot