Massor av pocketfynd
M Train (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-04
Förlag
Brombergs
Översättare
Ulla Danielsson
ISBN
9789173376921
M Train (e-bok)

M Train (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-04
44
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
M Train börjar och slutar på ett café i New York som har blivit som ett andra hem för Patti Smith. Vid sitt stammisbord i hörnet dricker hon sitt kaffe, gör små anteckningar på servetter, läser böcker och reflekterar över minnen och drömmar, om det som gått förlorat.
Med en mild melankoli söker hon tröst i poesin och reser över världen i de stora författarnas fotspår. Hon bjuder också på unika scener från sitt tidigare liv i Detroit med maken Fred Sonic Smith, små stunder av ren lycka och villkorslös kärlek.

Det här är en bok för alla som älskar att tillbringa en eftermiddag på ett café, djupt försjunken i bok. M Train är en personlig och poetisk berättelse om livet, konsten och kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Smith Patti

  • Hängiven

    Smith Patti

    Generöst öppnar rockstjärnan, författaren och poeten Patti Smith sina anteckningsböcker och bjuder in oss i sin kreativa process. Vi följer med henne till Albert Camus trädgård i Frankrike, Simone Weils grav utanför London och vandrar vid hennes s...

  • Just Kids

    Smith Patti

    »Det var sommaren då Coltrane dog. Sommaren då Jimi Hendrix satte eld på sin gitarr och Kina sprängde en vätebomb. Det var uppror i Newark och protestmarscher mot Vietnamkriget. Världen stod på tröskeln till en ny tid. Det var kärlekens sommar. De...

Bloggat om M Train