Fårbondens dagbok : ett liv på den engelska landsbygden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-19
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Jessica Hallén
ISBN
9789173377348
Fårbondens dagbok : ett liv på den engelska landsbygden (e-bok)

Fårbondens dagbok : ett liv på den engelska landsbygden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-19

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Många människor kämpar för att lämna en plats. Det här berättelsen om att kämpa för att stanna kvar. En fängslande och säregen bok om en ung brittisk fårbonde i norra England som blivit ett internationellt fenomen. I en tid som handlar om statusjakt, självförverkligande och karriär skildrar James Rebanks ett sätt att leva som har varit det samma sedan vikingarnas tid.

James Rebanks kommer från en familj av fårfarmare som har levt och arbetat i sex generationer på de gröna fälten i Lake District. Arbetet han utför har varit oförändrat i flera århundraden. På sommaren släpper han ut fåren på de stora hedarna, på hösten samlar han åter in sin flock och skyddar den från vinterns hårda väder. På våren föds lammungarna och fåren görs redo för att återvända till livet på fälten.
Fårbondens dagbok är en modern berättelse från ett forntida landskap och handlar om en djupt rotad anknytning till en plats och ett sätt att leva som för många är bortglömt. Här berättar James Rebanks själv om att som ung man återvända från livet i staden till den gård han alltid vetat att han hör hemma på. Ytterst handlar det om att välja att ihärdigt hålla fast vid sina rötter när världen omkring en förändras.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av James Rebanks