M Train (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (166.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marika Lagercrantz
Utgivningsdatum
2015-10-30
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Ulla Danielsson
ISBN
9789173377492
M Train (ljudbok)

M Train (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-30

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
M Train börjar på ett litet café i Greenwich Village som blivit som ett andra hem för Patti Smith. Vid sitt stambord i hörnet dricker hon kaffe, skriver i sin anteckningsbok och reflekterar över minnen, kärlek, kreativitet och det som har gått henne förlorat.

Patti Smith bjuder in oss till sin vardag i New York fylld av litteratur, konst, biobesök och brittiska kriminalserier. Hon delar med sig av minnen från sitt tidigare liv i Michigan med bortgångna maken Fred Sonic Smith och tar oss med på sina många resor ut i världen. Vi följer henne från Frida Kahlos hem i Mexico, till Berlin, London och Sylvia Plath, Jean Genet och Arthur Rimbauds gravar. Hon väver samman dåtid och nutid, litteratur och verklighet och illustrerar berättelsen med sina egna polaroidbilder.I M Train kommer vi Patti Smith närmare än någonsin. Det är en vacker och eftertänksam bok om saknad, sorg, försoning, hopp och inspiration. En bok för alla som älskar att tillbringa en eftermiddag på ett café, djupt försjunken i en bok.

PATTI SMITH föddes 1946 och bor i New York. Hon är poet, konstnär och musiker. År 2010 utkom hennes självbiografiska bok Just Kids som möttes av strålande recensioner och blev en stor läsarsuccé. År 2011 tilldelades hon Polarpriset.

Uppläsare: Marika Lagercrantz
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patti Smith