Dunkel skog (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
334
Utgivningsdatum
2019-01-11
Förlag
Brombergs
Översättare
Inger Johansson
ISBN
9789173377775
Dunkel skog (e-bok)

Dunkel skog (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-11
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jules Epstein bryter plötsligt upp från sin luxuösa tillvaro i New York. Han tar sig till hotell Hilton i Tel Aviv, men sedan hörs han inte av. Spåren leder till en nergången lägenhet i staden. Hans portfölj hittas senare i det karga ökenlandskapet i närheten av Masada.

En författare med skrivkramp lämnar man och barn i Brooklyn och reser till Israel. Hon hoppas att barndomsminnen från vistelser på hotell Hilton i Tel Aviv ska väcka skrivlusten igen. Men väl på hotellet blir hon kontaktad av en professor i litteratur, som anförtror henne en stor hemlighet; Franz Kafka dog inte i Wien 1924 utan tog sig till Israel och framlevde sina dagar under taget namn. Han lämnade efter sig aldrig tidigare kända texter. Nu vill professorn att författaren ska ta sig an dessa för publicering.

Dunkel skog är en roman som fångar läsaren med sin svarta humor och får oss att se bortom det som ligger alldeles framför våra ögon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Krauss Nicole

  • Kärlekens historia

    Krauss Nicole

    "Det var en gång en pojke som älskade en flicka och hennes skratt var en fråga som han ville ägna hela livet åt att besvara. Deras kärlek var hemlig och de berättade inte för någon om den. Han lovade henne att han aldrig så länge han levde skulle ...