Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
550
Utgivningsdatum
2017-08-17
Förlag
Brombergs
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789173378833
Den yttersta lyckans ministerium (e-bok)

Den yttersta lyckans ministerium (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-17
111
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Romanen "De Små Tingens Gud" slog ner som en bomb i den litterära världen och författaren Arundhati Roy belönades med Bookerpriset för den 1997. Efter tjugo års väntan gör hon nu en fantastisk skönlitterär comeback.

På en kyrkogård mitt i Delhi rullar en kvinna ut en persisk matta mellan två gravstenar. På en asfalterad trottoar dyker plötsligt en bebis upp från ingenstans. I en snöig dal skriver en sörjande pappa ett brev till sin femåriga dotter och berättar om alla människor som deltog på hennes begravning.

På andra våningen i ett hyreshus sitter en ensam kvinna och röker medan hon läser igenom sina gamla anteckningsböcker. Och på ett slitet värdshus sover två människor som älskat varandra hela livet med armarna hårt lindade om varandra.

En vidunderlig roman om kärlek. Kärlek där du minst av allt förväntar dig den, under de mest osannolika omständigheter. Sådan kärlek man gör allt för. Sådan kärlek man går under av.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roy Arundhati

  • De Små Tingens Gud

    Roy Arundhati

    En modern klassiker som har lästs och älskats över hela världen. Genom de sjuåriga tvillingarna Rahel och Estha skildras södra Indiens historia där släktbråk, kastsystem och politik har byggt murar kring kärleken. Det finns stränga regler för vem ...

Bloggat om Den yttersta lyckans ministerium