Den försvunna diamanten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lilja Lind privatdetektiv (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2017-08-30
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Flygare, Ingrid (form) / Kellerman Pillay, Jenny (form)
Illustratör/Fotograf
Ingrid Flygare
Dimensioner
205 x 145 x 10 mm
Vikt
299 g
SAB
Hcf
ISBN
9789173378949
Den försvunna diamanten (inbunden)

Den försvunna diamanten

Inbunden Svenska, 2017-08-30

Slutsåld

Ny, rolig deckarserie för unga bokslukare!

"Lilja Lind, det är jag. I vår klass är jag den enda som har fyra bröder: Nisse, Viggo, Pluppen och Vader. Pluppen heter egentligen Fernando, men det är alldeles för krångligt att säga, så alla säger Pluppen.
När jag blir stor ska jag bli författare och detektiv. Jag ska skriva böcker om alla brott och mysterier som jag löser. Jag tror inte det är så svårt att vara detektiv, nästan alla människor kan nog bli det. Om det vill, alltså. Det handlar bara om att vara nyfiken.
Nu ska jag berätta om när jag var med om jordens största mysterium! Allting började den första dagen på sportlovet, hemma i vårt kök"

Den försvunna diamanten är den första delen i en ny deckarserie skriven av debutanten Susanna Lönnqvist och illustrerad av Ingrid Flygare. Passar barn i åldern 6-9 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanna Lönnqvist

  • Gåvan

    Susanna Lönnqvist

    Skrämmande mysrysare för alla skräckfans läses på egen risk! Tolvåriga Eira ser en annons i tidningen: Kanske är det hos just dig som denna underbara varelse hör hemma? Huvudet är rörligt, liksom armar och ben. Hundra procent äkta människohår. En ...

  • Pilbergens skugga

    Susanna Lönnqvist

    Oupphörlig spänning i fantastisk äventyrshistoria En tidig morgon väcks Signe av ett pickande ljud mot fönstret. Det är en liten fågel en signalsångare som bär med sig meddelandet: Kungen av sten, idag klockan åtta . Utan minsta tvekan packar Sign...