Nortons filosofiska memoarer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2017-05-02
Förlag
Brombergs
Illustratör/Fotograf
Karin Hagen
Dimensioner
108 x 112 x 7 mm
Vikt
58 g
SAB
Hc
ISBN
9789173378994

Nortons filosofiska memoarer

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2017-05-02
51 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Norton är en av Sveriges mest beresta hundar. Han har jagat bollar i Central Park, tiggt köttbullar i Stockholm, spanat på tikar i Kensington Gardens och räddat en kvinna i nöd på Gotland. Allt under överseende av husse Håkan Nesser. Tillsammans fick de elva år tillsammans av äventyr och vänskap.

Här berättar filosofen Norton Kierkegaard om sina talrika resor, sina bästa livsnjutartips och insikter han fått av att leva med oss tvåbenta.

Med kärlek, ömhet och underfundig humor har Håkan Nesser skrivit en tänkvärd liten hyllningsbok till sin älskade hund Norton. En bok som passar såväl hundälskare som alla som någon gång funderat på hur våra mänskliga beteenden egentligen ter sig för en hund.

Håkan Nesser (född 1950) arbetade som lärare i Uppsala innan han blev författare på heltid. Han debuterade 1988 med kärleksromanen Koreografen och har sedan dess skrivit kriminalromanerna om van Veteeren och Barbarotti, flera hyllade uppväxtskildringar, ett par novellsamlingar och en handfull romaner, bland annat Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, Himmel över London och Levande och döda i Winsford. I augusti 2016 utkom romanen Eugen Kallmanns ögon.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nortons filosofiska memoarer
 2. +
 3. Den lilla bokhandeln i Paris

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lilla bokhandeln i Paris av Nina George (pocket).

Köp båda 2 för 98 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nortons filosofiska memoarer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En kort berättelse med karaktär
  Marve, 21 juli 2017

  Att ta del av Nortons tankar är kul. Det är en liten och kort berättelse, nästan som skriven för veckotidning, och det går snabbt att läsa. Det ger underhållning för stunden. Inget unik men väldigt trevligt och lättsamt.

 2. Norton, vad du fick se i den stora världen
  Marina Nyman, 9 juli 2017

  Norton hade ett underbart liv med den finaste hussen och matten, framför allt husse. Få hundar kan berätta sin historia som han. Som hundälskare kan jag ändå fundera på hur det känns att bryta upp en trygg tillvaro och inte veta hur nästa dag ser ut. Inte alltid bekvämt. Norton berättade sakligt hur det är att vara hund på resande fot.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Nortons filosofiska memoarer