Var snäll mot djuren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
3
Utgivningsdatum
2017-08-24
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Rebecca Alsberg
ISBN
9789173379014
Var snäll mot djuren (e-bok)

Var snäll mot djuren (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-24

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En naken, poetisk och mörk roman om moderskap och skilsmässa. Författaren belönades med Bragepriset (Norges motsvarighet till Augustpriset) 2016.

De är en liten familj på tre, men mamma och pappa klarar det inte längre och de måste dela den treåriga dottern mellan sig. Omgivningen, allt från väninnor till familjeterapeuter, kommer med hjälpande ord: bodelning, medling, anknytning, transitfas. Barn är starka, de klarar förändring. Karen lyssnar till de goda råden som den moderna kvinna hon är, samtidigt som hela hennes inre gör uppror. Nej, barnet är mitt. Det är jag som barnets mor och en mor ska vara med sitt barn.

En rå och upprivande roman om att befinna sig i ruinerna av ett äktenskap och som ställer frågan om rollen som mamma är knuten till att leva i en kärnfamilj. Vem är Karen de veckor dottern är hos sin pappa?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monica Isakstuen

  • Elternteile

    Monica Isakstuen

    Dies ist kein Wettbewerb. Aber ich will ihn gewinnen. Eine kleine Familie zerbricht. Karen und ihr Ex-Mann bemühen sich, alles vernünftig und einvernehmlich zu regeln - auch die Erziehung der dreijährigen Tochter Anna. Eine Woche ist das Kind bei ...