Massor av pocketfynd
Livet börjar när du inser att du bara har ett (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-13
Förlag
Brombergs
Översättare
Maria Bodner Gröön
ISBN
9789173379120
Livet börjar när du inser att du bara har ett (e-bok)

Livet börjar när du inser att du bara har ett (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-09-13
125
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En underhållande och inspirerande roman för alla som behöver stanna upp och hitta tillbaka till glädje och tacksamhet. Genom att följa Camille på hennes resa får vi läsare också verktyg till att förändra våra egna liv.

Camille har ett bra arbete och en fin familj, men trots att hennes liv utåt sett är lyckat är hon inte lycklig. En regnig eftermiddag, på väg hem från jobbet, kör hon i diket utanför Paris. En man kommer till hennes undsättning. Han presenterar sig som Claude Duponel. Det är något med honom som får Camille att öppna sig. Claude, som arbetar med att hjälpa människor som tappat fotfästet, kan ställa en diagnos och menar att Camille lider av ?rutinsjuka?. Det är en själslig åkomma och kännetecknas av kronisk, oförklarlig dysterhet, förlust av energi och problem med relationer. Han erbjuder sig att hjälpa henne att återupptäcka livsglädjen.

Mötet med Claude blir början på ett omvälvande äventyr. Hon inleder en process för att rensa upp i sin fysiska och mentala miljö och genom kreativa och ibland svåra utmaningar lär sig Camille att erövra sina innersta drömmar och se livet i ett nytt ljus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Livet börjar när du inser att du bara har...