Zelda : psykologiska betraktelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2018-09-24
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Kellerman Pillat, Jenny (form)
Illustratör/Fotograf
Karin Hagen
Dimensioner
200 x 150 x 15 mm
Vikt
332 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789173379779
Zelda : psykologiska betraktelser (inbunden)

Zelda : psykologiska betraktelser

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-09-24
184
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att leva nära en hund är en ynnest och den mest spännande formen av mindfulness, menar Åsa Nilsonne. I Zelda - psykologiska betraktelser tar hon oss med på en resa tillsammans med sin hund Zelda. Under de tio år de levt tillsammans har hon blivit alltmer förundrad över Zeldas unika psykologiska förståelse och sociala kompetens.

Många hundböcker handlar om att träna sin hund, eller att förstå sin hund. Den här boken innehåller inga träningstips och inte heller romantiserar den kärleken till eller från en hund. Zelda - psykologiska betraktelser tar ett nytt grepp på ett urgammalt fenomen - den märkliga och magiska relationen mellan människa och hund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Zelda : psykologiska betraktelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar
    Berit Skans, 21 oktober 2020

    En så fin och kärleksfull syn på våra älskade husdjur. Lärde mig mycket nya tankar om hundars intellekt.Är själv nybliven hundägare till en liten Powder Puff, så jag kände igen flera beteenden från Zelda och min lilla valp. Fick boktipset från en granne och det är jag mycket nöjd med att jag lyssnade på.

Visa alla 1 recensioner