Våra själar i natten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2018-07-03
Förlag
Brombergs
Översättare
Meta Ottosson
ISBN
9789173379908
Våra själar i natten (e-bok)

Våra själar i natten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-07-03
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett typiskt amerikanskt villakvarter i Holt, Colorado. Addie Moore och Louis Waters har varit grannar i flera decennier och deras familjer känner varandra. Nu lever de ensamma i sina stora hus sedan de båda förlorat sin äkta hälft. Tills en dag då Addie föreslår att de ska börja sova tillsammans. Hennes förslag är inte menat som en sexuell invit, de ska helt enkelt hålla varandra sällskap under långa, tysta och ensamma nätter.

Varje natt ligger de vakna och samtalar om sina liv, sina äktenskap, otrohetsaffärer, tragedier och framgångar. Ganska snart väcker deras överenskommelse uppmärksamhet i grannskapet. När Addies son får reda på vad som pågår blir han allt annat än glad och vägrar låta henne träffa sitt barnbarn. Den okonventionella relationen väcker starkare känslor än Addie och Louis kunnat ana. Ska de tvingas välja?

Våra själar i natten är en bitterljuv relationsroman om kärlek sent i livet och om att få en andra chans. Den har blivit filmatiserad med Robert Redford och Jane Fonda i huvudrollerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Våra själar i natten