Kärlekskris : gå vidare efter otrohet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2018-11-13
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Linda Skugge
ISBN
9789173379946

Kärlekskris : gå vidare efter otrohet E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2018-11-13

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Otrohet har existerat ända sedan tvåsamheten uppfanns, liksom den skamfyllda stämpel som otroheten bär med sig. En otrohetsaffär kan innebära slutet för ett par, ja, den kan utmana hela deras identitet. Hur ska vi förhålla oss till detta så laddade tabu? Trots denna så vanliga mänskliga erfarenhet, är otrohet som företeelse så lite utforskad på djupet.

Vad menar vi egentligen när vi pratar om otrohet? Varför drabbar den även lyckliga förhållanden? Kan man älska mer än en person samtidigt? Kan man gardera sig mot otrohet i ett förhållande? Och kan den till och med leda till något gott?

Esther Perel har träffat hundratals par som upplevt otrohet. Svek gör ont och ger djupa sår, men det är möjligt att läka. En affär kan även öppna för ett nytt och djupare förhållande. Otrohet är en livsomskakande erfarenhet som rör vid vårt allra innersta och får oss att se på kärlek och lust på ett nytt sätt.

Rakt, insiktsfullt och underhållande utforskar Perel hur vi lever tillsammans. Kärlekskris - Gå vidare efter otrohet utmanar våra föreställningar kring kärlek och begär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Esther Perel