Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kurt Wallander (del 4)
Utgivningsdatum
2011-11-18
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789173431897
Mannen som log (e-bok)

Mannen som log (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-11-18

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det står en stol mitt på landsvägen. I stolen sitter en docka i människostorlek. Det är höst och dimman har kommit krypande runt Brösarps Backar. Advokaten tvärbromsar. Han stannar bilen och går ur. Det är det sista han gör i livet.

Kommissarie Kurt Wallander vandrar på stranden i Skagen. Han har kommit för att fatta ett beslut. Han ska ta avsked. Sluta sin bana som polis.
En gammal bekant, advokat Sten Torstensson, söker upp honom. Han berättar att hans far dött vid Brösarp under mystiska omständigheter.
Samma dag som Wallander ska lämna in sin avskedsansökan får han se i tidningen att även Sten Torstensson är död. Mördad. Wallander ändrar sitt beslut och anmäler sig i tjänst igen.
I jakten på mördaren finner han en härva av ekonomisk brottslighet. Och bakom allt detta anar han konturerna av en människa. En elegant och självsäker man. En man som är van att bestämma. En man som alltid ler.

"Mankells Kurt Wallander-deckare blandar det bästa ur den amerikanska deckartraditionen med skandinavisk dysterhet, vilket tillsamans ger en serie förstklassiga litterära spänningsromaner" skrev The Good Book Guide.

Henning Mankells böcker om kommissarie Wallander har sålt i närmare 25 miljoner exemplar över hela världen. Prisbelönta. Filmatiserade. Mannen som log är den fjärde boken i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henning Mankell