Så gick det till : bevisen för evolutionen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2010-01-04
Upplaga
1
Förlag
Leopard Förlag
Översättare
Margareta Eklöf
Originaltitel
The greatest show on earth. The evidence for evolution
Dimensioner
235 x 155 x 35 mm
Vikt
918 g
SAB
Ueaa
ISBN
9789173432313
Så gick det till : bevisen för evolutionen (inbunden)

Så gick det till : bevisen för evolutionen

Inbunden Svenska, 2010-01-04
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Läs ett provkapitel här>>

Tänk om någon sa: Det romerska imperiet har aldrig funnits. Julius Ceasar är en påhittad figur. Franska, spanska och italienska härstammar inte från latinet utan uppstod fixa och färdiga, helt utan samband med varandra.
Åt en sådan person skulle vi alla skratta. Men mer än 40% av alla amerikaner tror att jorden skapades av Gud för 6.000 år sedan och att människor och dinosaurier vandrade sida vid sida.
Till dem och alla oss andra lägger nu den världsberömde biologen Richard Dawkins fram bevisen för att Darwins tankar stämmer: Evolutionen är ett faktum. Bortom allt rimligt tvivel, bortom allt förnuftigt, intelligent och upplyst tvivel är evolutionen ett faktum. Det är rena rama sanningen att vi är chimpansernas kusiner och lite mer avlägsna kusiner till maneterna.
Elegant, lärt och underhållande ger Richard Dawkins sin hyllning till vetenskapen, till hur underbar naturen är och till sin store hjälte och föregångare Charles Darwin.

Richard Dawkins är professor vid universitetet i Oxford. Hans böcker som Den själviska genen och Illusionen om Gud har slukats av miljoner och åter miljoner läsare. Så gick det till är kronan på hans populärvetenskapliga författarskap. Boken kommer samtidigt ut över hela världen i september.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Dawkins