Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-08-19
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789173435130
Firman : Bonnier - Sveriges mäktigaste mediesläkt (e-bok)

Firman : Bonnier - Sveriges mäktigaste mediesläkt E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-08-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bonniers imperium innefattar 175 olika varumärken som omsätter över 30 miljarder kronor årligen. Enorma framgångar kantar den medieskygga ättens väg fram till dagens närmast kungliga framtoning. Men under de senaste fem åren har Bonniers hamnat i sin värsta ekonomiska kris på över 30 år. För de misslyckade affärerna och ledningens oförmåga att navigera i dagens digitala medielandskap har de anställda fått betala priset i form av massuppsägningar.

Firman är ett personligt hållet reportage som inte väjer för kontroversiella frågor. Släkten som i snart 200 år har tjänat pengar på att granska makten har svårt att acceptera att förstoringsglaset vänds mot dem själva. Nu bryts den överdrivna tystnad som omger Bonniers, inte för att privatpersonerna är särskilt intressanta, utan för att deras makt är det.

Bernt Hermele har jobbat som journalist i 35 år, mestadels med reportage om näringslivet och det offentliga Sverige. Guldsot. Berättelsen om Röda Korset-bedragaren Johan af Donner är hans första bok. Johan af Donner och författaren har känt varandra sedan mitten av 90-talet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bernt Hermele