Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2014-05-20
Upplaga
1
Förlag
Leopard Förlag
Översättare
Yvonne Blank
Originaltitel
Las viudas de los jueves
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
177 x 110 x 18 mm
Vikt
170 g
SAB
Hce
ISBN
9789173435338
Torsdagsänkorna (pocket)

Torsdagsänkorna

(7 röster)
Pocket,  Svenska, 2014-05-20
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Internationell bästsäljare med klaustrofobisk spänning. Tre döda kroppar hittas döda i en pool och frågan är vad som döljer sig bakom den glättiga ytan i det exklusiva området?

"En djävulskt skickligt berättad liten bok. - Dagens nyheter

Tre döda kroppar hittas på botten av en pool i ett exklusivt bostadsområde utanför Buenos Aires. De döda männen brukar träffas på herrmiddag varje torsdag. Grannarna är chockade över att det hänt mitt ibland dem. De lever omgärdade av höga stängsel för att stänga ute omvärlden. Bland dem finns ingen fattigdom eller våld - bara perfekta trädgårdar och glittrande pooler.

Vad döljer sig bakom den glättiga ytan? Även en till synes bekymmerslös tillvaro rymmer mörka hemligheter som inte låter sig stängas ute av stängsel.

Torsdagsänkorna är mycket mer än en spänningsroman. Den är en svidande skildring av ett samhälle på väg att falla samman inifrån.

Boken är en internationell bästsäljare och filmatiserades 2009. "Torsdagsänkorna är en internationell succé och det är lätt att förstå." - Kulturnytt i Sveriges Radio

Claudia Piñeiro är en bästsäljande författare från Argentina. Torsdagsänkorna är den första av hennes böcker som översatts till svenska. Den har sålts i över 200.000 exemplar och översatts till femton språk. På svenska finns även Kommunist i kalsonger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claudia Piñeiro