Sexjournalen (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2015-02-09
Upplaga
1
Förlag
Leopard Förlag
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
175 x 130 x 10 mm
Vikt
163 g
SAB
Vnda
ISBN
9789173435963
Sexjournalen (häftad)

Sexjournalen

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-02-09
249
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sexjournalen Kan levereras innan julafton
"Jag önskar att den här boken ska välla fram över Sverige - världen! -, flåsande och stolt, med de bekväma mysbrallorna vid anklarna, beredd att gå in och ta över. Oräkneliga är de unga människor - även pojkar och män - som behöver marineras i det levnadssätt som tecknas i den här antologin." - Expressen

En bok med personliga texter som vill ge unga tjejer olika bilder av kvinnlig sexualitet.

Sexjournalen en samling med fyrtio unga kvinnors personliga texter om sex och lust. Vår sexualitet formas i stor uträckning av normer där samhällets objektifiering och passivisering av kvinnor löper som en röd tråd. Men i den här boken får du möta unga kvinnor som går emot strömmen, klättrar över staketen och inte räds att berätta om sina sexuella fantasier och innersta drömmar. Kvinnor som för sin egen talan, gör som de vill och tar vad de vill ha.

Texterna har sammanställts av Karolina Hansson och Elina Pahnke och de vill med denna bok ge unga tjejer olika bilder av kvinnlig sexualitet, olika sorters berättelser och upplevelser att förhålla sig till och få vägledning av. Och på samma gång vill de bidra till jämställdhetskampen genom att visa att könsrollsöverskridande handlingar äger rum hela tiden. Vi visste bara inte om det. Förrän nu.

Karolina Hansson, 24 år, har påbörjat sin utbildning för att bli studie- och yrkesvägledare.
Elina Pahnke är 21 år gammal och utbildar sig till journalist på Skurups folkhögskola. På fritiden driver hon bloggen Fittjournalen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sexjournalen
  2. +
  3. Naket : det mest intima

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naket : det mest intima av Åsa Kalmér (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sexjournalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som alla måste ha!
    Ana (Östersund), 1 maj 2017

    Helt underbart med en bok som framhäver kvinnornas röster om ett så intimt ämne! Rekommenderar verkligen boken till alla människor!

Visa alla 1 recensioner