Alla kan skriva : 365 övningar för dig som älskar och hatar att skriva (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2018-11-29
Förlag
Leopard Förlag
Medarbetare
Persson, K. Erik (form)
Dimensioner
215 x 155 x 33 mm
Vikt
677 g
ISBN
9789173437615

Alla kan skriva : 365 övningar för dig som älskar och hatar att skriva

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-11-29

Slutsåld

Det här är boken för dig som är, eller drömmer om att bli, bloggare, copywriter, skribent, king eller queen på statusuppdateringar, författare, poet, mejl-wizard, kommunikatör, journalist, byrålådeskribent, ordsmed. Eller som bara önskar att du var bättre på att skriva. I dag kan alla skapa texter och synas på sitt sätt. Kanske skriver du redan mycket i ditt yrke men känner att du vill bli bättre. Kanske har du ett komplicerat förhållande till det här med text, men inser att det är svårt att ducka. Kanske drabbas du av skrivkramp när du ska skriva ett fyndigt Twitter-inlägg. Eller så drömmer du om att skriva en roman.

Den här boken är fylld med tips och övningar som får fart på kreativiteten och ordning på orden. 365 skrivuppgifter, en per dag i ett år. När året har gått kommer din penna att vara rejält vässad vad du än bestämmer dig för att skriva!

Författarna har alla en gedigen bakgrund som copywriters, skribenter och lärare på bland annat Berghs School of Communication och Forsbergs reklamskola. De har också skrivit ett flertal böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »