Hallongrottan: en bok om slidsex (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (144.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sandra Dahlén
Utgivningsdatum
2018-05-10
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789173438162

Hallongrottan: en bok om slidsex Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-10

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Slidsex är möjligheternas rike och ändå möter jag som sexualupplysare så ofta torftighet, tristess, till och med smärta särskilt när det gäller slidsex. Med den här boken vill jag visa nya vägar och möjligheter.

Hallongrottan
är en helt unik sexualupplysningsbok, handbok och inspirationsbok om slidan. Den riktar sig till vuxna som är nyfikna på slidsex, vare sig du undrar om det ens är något för dig, eller om du är en nöjd slidsexare som vill fylla på din sexuella allmänbildning och hitta nya vägar in i njutningens värld - in i hallongrottan.

Med illustrationer av Lotta Sjöberg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hallongrottan: en bok om slidsex. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skriven för kvinnor, suverän för män
    Roberto , 23 juli 2019

    En rak, neutral och lättsam genomgång av framför allt kvinnans anatomi och sex. Adresserar alla sexuella läggningar utan att värdera och levererar till och med en neutral och hjälpsam guide till ovanligare sex som fisting och BDSM. Trodde inte att jag skulle lära mig så mycket nytt i detta skede av livet, men fick förklaringar till mycket jag undrat över såsom hur utvändig stimulering av blygdbenets övre kant kan ge starkare orgasmer hos en del kvinnor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sandra Dahlén