Dialog för ökad känsla av sammanhang : om personaldialog för Kasam, hälsa och effektivitet med alla som vinnare (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2014-03-21
Förlag
SKL Kommentus
Dimensioner
242 x 165 x 5 mm
Vikt
140 g
SAB
Qbaab,Doka
ISBN
9789173452427
Dialog för ökad känsla av sammanhang : om personaldialog för Kasam, hälsa och effektivitet med alla som vinnare (häftad)

Dialog för ökad känsla av sammanhang : om personaldialog för Kasam, hälsa och effektivitet med alla som vinnare

Häftad Svenska, 2014-03-21
248
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Arbetsglädje, hälsa och utvecklad effektivitet - genom en känsla av sammanhang, så kallad kasam, kan alla på arbetsplatsen bli vinnare.

Vad är det som gör att vissa arbetsplatser klarar motgångar och påfrestande beslut bättre än andra med bibehållen hälsa och arbetsglädje? En förklaring kan vara att personalen har vad vi kallar en stark Kasam - Känsla av Sammanhang.

Kasam omfattar känsla av meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet, vilka alla bidrar till arbetsglädje, hälsa och utvecklad effektivitet på jobbet. Målet är att skapa en god arbetsplats där alla är vinnare - både chefer, personal och inte minst de kunder, besökare eller klienter som företaget eller organisationen ska betjäna.

Denna bok tar fasta på den dialog som leder till ökad känsla av sammanhang. Både teori och praktik beskrivs på ett mycket begripligt sätt, med praktiska verktyg för dialogprocessen och många verkliga exempel och citat från arbetsplatser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dialog för ökad känsla av sammanhang : om personaldialog för Kasam, hälsa och effektivitet med alla som vinnare
  2. +
  3. Att Utveckla Mänskliga Resurser I Organisationer : Om Ledarskap, Organiseri

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att Utveckla Mänskliga Resurser I Organisatione... av Lars-Erik Wolvén (häftad).

Köp båda 2 för 569 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dialog för ökad känsla av sammanhang : om...