Mossvikenfruar - Chansen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (176.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Hamberg
Utgivningsdatum
2007-11-19
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173480628
Mossvikenfruar - Chansen (ljudbok)

Mossvikenfruar - Chansen (ljudbok)

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2007-11-19

Styckköp

59
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Om du var jag (men det är du inte, o lyckliga människa...), men om du var jag, om du levt lyckligt gift (eller ja, nästan helt lyckligt i alla fall) med din fina man i massor av år. Om du älskat honom ända sedan nian. Om du ätit allt från kall ravioli till oxfilé med honom. Om du älskat med honom i allt från studentlyor till nybyggd villa ("älskat" låter väl lite för stort och vackert kanske, legat med låter bättre.) Om du var en medelmåtta som aldrig vågade färga ögonbrynen riktigt svarta eller ha andra mönster än ränder på tröjorna.Om du kanske inte hade så mycket att göra mer än att just vara tillsammans med din man och glädjas med honom när han fått riktigt bra provision från Mossvikens El & Tv. Om du hittade en fotorulle i hans jackficka som visade sig innehålla foton (ja, vad annars?), foton på din älskade i armarna på en annan. Och inte bara i hennes armar förresten.Om du var jag (stackars lilla du i såna fall). Vad skulle du göra då? A. Älska, glömma och förlåta. B. Älska, glömma och förbli evigt bitter. C. Finns det något tredje alternativ?"

Mossvikenfruar: Chansen är en hemsk charmsaga om kvinnan som hittar det tredje alternativet. Eller är det kanske det tredje alternativet som hittar henne? Emma Hambergs debut för vuxna är en roman som intar en plats i ditt hjärta och behåller den.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mossvikenfruar - Chansen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar!
    Elisabeth, 4 april 2020

    Lyssnade till den här efter att ha lyssnat på alla Emmas senare böcker - och jo, jag älskar den här lika mycket! Så mycket värme, så mycket kärlek. Så mycket frihet och tillåtelse att leva sitt liv precis som man vill och som det är menat (fast vi inte vet) .

  2. Love it ¿¿
    Lotta, 12 oktober 2019

    lyssnar nu på den, läste den för 10 år sedan, men går att höra igen.. efter Mee too blir den kanske ännu bättre?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg