Tyskungen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (521.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 5)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173481205

Tyskungen Ljudbok

(73 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2007-01-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur mycket vet vi egentligen om våra föräldrar? Vilka hemligheter i det förflutna kan förklara handlingar i nuet? Dessa frågor tvingas Erica brottas med när hon inser att hennes döda mor under andra världskriget umgicks i samma krets som den äldre man som hittas mördad i sitt hem i Fjällbacka. Trots att Erica egentligen borde skriva på sitt nya bokmanus kan hon inte låta bli att gräva djupare i fallet. Och trots att Patrik precis inlett sin pappaledighet dras även han in i utredningen. Erica börjar läsa moderns dagböcker och upptäcker att Elsy varit med om fruktansvärda upplevelser. Dramatiska, sorgliga händelser som förklarar varför hon var oförmögen att knyta an till sina döttrar. Men många frågetecken kvarstår. Vad var det som väcktes till liv när Erica några månader tidigare sökte upp den mördade mannen? Vem eller vilka var beredda att döda för att sanningen om det förflutna inte skulle komma fram?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tyskungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En av hennes bästa.
    -, 10 oktober 2023

    Läste den här redan för många år sedan och jag tycker fortfarande att det troligtvis är hennes bästa, om inte annat en av dem.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg