Nu vill jag sjunga dig milda sånger (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Linda Olsson
Utgivningsdatum
2008-04-02
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789173481724
Nu vill jag sjunga dig milda sånger (ljudbok)

Nu vill jag sjunga dig milda sånger Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2008-04-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En mörk marskväll kommer Veronika, en ung författare, till en enslig stuga i en liten by i Dalarna. Hon är på jakt efter ensamhet och stillhet, för att skriva färdigt en roman och för att komma över en stor sorg. Hennes ankomst observeras i tysthet av den gamla kvinnan som bor i huset bredvid, den enstöriga Astrid. I tryggheten bakom sina skyddande väggar bevarar hon mörka familjehemligheter och en personlig tragedi. Medan den kalla vintern efterträds av våren närmar sig de två kvinnorna sakta varandra. Mot bakgrund av årstidernas växlingar spirar en ovanlig vänskap. En vänskap som ska förändra bådas liv för alltid. Nu vill jag sjunga dig milda sånger är en stark och gripande roman om kärlekens kraft, om de val vi gör i livet, om hur vi hanterar sorg och förluster, men framförallt om vänskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. gripande och väldigt tänkvärd
    -, 26 juli 2023

    Vänskap har ingen ålder och kan uppstå i de mest konstigaste sammanhangen. En tänkvärd, varm och känslosam roman om två personer som finner varandra och kan dela djupa känslor och tankar. Min tanke efter boken är att man inte vet vem man kommer att komma närmast under livet, det kan ske även om man tycker att livet är i slutfasen och att man levt klart. Rekommenderar boken å det varmaste.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Olsson