Sjöjungfrun (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (475.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 6)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2008-01-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173481823

Sjöjungfrun Ljudbok

(83 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2008-01-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den sjätte boken i Camilla Läckbergs succéserie! En man har försvunnit spårlöst i Fjällbacka. Trots att Patrik Hedström och hans poliskollegor har gjort allt för att finna honom, vet ingen om han är död eller levande. Efter tre månader hittas han. Mördad, fastfrusen i isen. När det står klart att en av mannens vänner, författaren Christian Thydell, under mer än ett års tid har tagit emot anonyma hotbrev, kompliceras situationen. Christian försöker bagatellisera alltihop, men hans vän Erica Falck inser faran. Någon hatar Christian djupt, och denna någon tycks vara en målmedveten och farlig människa som inte skulle tveka att göra verklighet av sina hot. Snart förstår polisen att mordet och breven hänger samman. Och spåren för dem tillbaka i tiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sjöjungfrun. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oväntad.
    -, 13 oktober 2023

    Den här boken är, likt handlingen i innehållet, svår att låta bli att läsa eller ta till sig men den lämnade mig med rysningar och ett stort obehag när jag läste den för första gången för många år sedan. Kunde dock inte låta bli att läsa den igen. Är i sin kategori bra såklart, men berörde mig personligen lite extra.

  2. Fantastisk!
    -, 17 november 2022

    Bästa Camilla! Tack!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg