Fyrvaktaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (498.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 7)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173482981

Fyrvaktaren Ljudbok

(67 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.

Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.

Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den och att de har något att berätta för de levande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fyrvaktaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra och skrämmande.
  -, 17 oktober 2023

  Bra. Läsvärd. Spännande och ruggig. Minns att jag blev alldeles kall första gången jag läste den.

 2. Spännande
  -, 9 juni 2023

  En mycket spännande bok som drog mig till sig som gjorde att jag inte kunde sluta lyssna på den. Tyckte först att jag inte kom in i den men sen var jag fast i Patrik och Erikas historia och allt som händer runt deras familj och polisstation. Även den på Gråskär i dåtid var intressant. 5 +++++

 3. Mycket bra
  Lisa , 26 februari 2019

  Katarina Ewerlöf är absolut den bästa uppläsare av böcker. Boken är jättebra och det känns som om man lever vid fyren och kan föreställa sig livet där.
  Fjällbacka blir definitivt ett av våra resmål i sommar.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg