Du äger! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (121.6 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Mia Törnblom
Utgivningsdatum
2009-09-18
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173483339
Du äger! (ljudbok)

Du äger! Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2009-09-18

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Åtskilliga ungdomar läser och har läst Mias tidigare böcker. Lärare, kuratorer och föräldrar står på kö för att få boka tid med henne. Många har bett om den och nu är den här. Mias viktigaste bok.

Som unga får vi lära oss att vårda och träna kroppen, äta riktigt, göra läxorna och borsta tänderna. Men själens kondition talas det sällan om. Alltför sällan. Den måste också tränas upp och vårdas löpande. Och precis som med idrott och hälsa är det något man under uppväxten lägger grunden till för resten av livet, menar Mia Törnblom.

"Det är tuffare att vara ung idag än för tio år sedan. Kraven från omvärlden, de höga idealen, kompistrycket och alla val och möjligheter skapar oro och ångest som inte minskat precis", säger Mia.

Med humor och igenkänning visar Mia Törnblom hur ungdomar kan stärka sin självkänsla och bli bättre på att se sin del i situationer som uppstår i skolan, på fritiden och i kompisgänget. Ett tiotal killar och tjejer i 16-20-årsåldern berättar själva personligt och tankeväckande om sina åsikter och erfarenheter av att sticka ut, våga säga ifrån och att hitta sin egen väg. Boken innehåller många enkla övningar som syftar till att få alla människor att acceptera sig själva som de är och att tycka om sig själva.

"Jag vill att läsaren ska känna igen sig, bli inspirerad och känna hopp. Att du duger som du är och att du kan nå dit du vill. Och dessutom må bra på vägen!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du äger!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. ¿¿
    -, 14 maj 2021

    Skitbra bok för alla åldrar. Älskar den.

  2. Ok
    Maria, 24 januari 2019

    Långtråkig men ett bra buskap. Fin text mm men långtråkig¿

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mia Törnblom