På andra sidan solen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (214.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2010-05-31
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173484282
På andra sidan solen (ljudbok)

På andra sidan solen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-05-31
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är påsklov och Viola, hennes man Axel och deras två tonårsdöttrar reser ner till Skåne. Där har de fått låna ett hus, inte långt ifrån det hem där Axels mor vårdas.
Vid besöken hos svärmodern lär Viola känna en sympatisk gammal dam, Lea, som varit missionär i Kina. De får en omedelbar kontakt och utan vidare förklaring ger hon Viola några noveller som hon har skrivit.
De suggestiva, symbolrika novellerna blir en tröst för Viola under de omtumlande dagar då det ödsliga huset blir alltmer som ett fängelse. Sedan Axel blev sjuk fyra år tidigare har han varit förändrad. Viola har tvingats vänja sig vid hans underliga beteende och vredesutbrott, men nu förvärras det ytterligare.
Samtidigt som hon börjar ana sanningen bakom novellerna, inser Viola att hon faktiskt är rädd för sin man. Vem är han egentligen? Och älskar hon honom fortfarande?
På andra sidan solen är en stark relationsroman om en kvinna vars hela tillvaro håller på att rämna. Om lögner och svek, kärlek och sorg. Och om ett dramatiskt livsöde i andra världskrigets Kina.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om På andra sidan solen