I natt är du död (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 4)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2011-04-11
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
125 x 140 x 6 mm
Vikt
60 g
SAB
Hc
ISBN
9789173485302
I natt är du död (mp3-skiva)

I natt är du död

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2011-04-11
189
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När studenten Markus Nielsen hittas död i sin lägenhet tyder allt på att han har begått självmord, men Markus mamma är övertygad om att han blivit mördad och bönfaller Nackapolisen att gräva vidare. På stationen är situationen redan ansträngd - kriminalinspektör Thomas Andreasson var nära döden ett halvår tidigare då isen utanför Sandhamn brast under hans fötter. Kommer han någonsin att kunna återhämta sig?

Vid polisens undersökning av fallet leder spåren till Korsö militärförläggning utanför Sandhamn, där de hårdföra kustjägarna haft sin bas i decennier. Thomas bästa vän, Sandhamnsbon Nora Linde, blir tillfrågad om hon kan ta reda på mer om Korsös hemligheter. Nora har just gått igenom en svår skilsmässa och välkomnar chansen att få tänka på annat. Kort därefter dör ytterligare en man som har kopplingar till Korsö. Finns det något i det förflutna som inte får komma i dagen?

I natt är du död är en spännande kriminalroman om hämnd, pennalism och besatthet. Det är den fjärde boken om Thomas Andreasson och Nora Linde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I natt är du död
  2. +
  3. I grunden utan skuld

De som köpt den här boken har ofta också köpt I grunden utan skuld av Viveca Sten (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I natt är du död. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nu och då vävs samman
    kxjennie, 12 maj 2011

    Viveca Sten har lyckats väva samman nutid och dåtid på ett intressant sätt med smidiga övergångar, och det var inte svårt att hänga med i svängarna för när det handlade om nu eller då. Hon har lyckats få identiteten på mannen i dagboken som återkommer med jämna mellanrum, att höljas i dunkel lagom länge för att man ska hinna fundera på vem 1000:an av alla som nämns det kan vara. En hyffsat spännande intrig, även om jag hade önskat mig ännu mer spänning. Nora Linde förekommer som vanligt i bok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten