Polyhymnias guld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (153.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tyko Flores äventyr (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Jakob Eklund
Utgivningsdatum
2011-11-22
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173485364
Polyhymnias guld (ljudbok)

Polyhymnias guld Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-11-22

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tredje och sista delen i Widmarks suggestiva triologi om Tyko och hans resa genom tre världar

Tyko Flores äventyr fortsätter i Den tredje världen där Tykos mamma hålls fången. Men för att komma dit måste de först ta sig över det livsfarliga havet och sedan vidare genom De dödas stad. Ledsagade av den fruktade Ormapan!De tre artisterna från vaudevillen lyckas rädda alla barnen genom att beslagta ett skepp. Tillsammans startar de sin spännande resa över havet för att finna Den tredje världen, där Tykos mamma hålls fången. De farliga havsströmmarna hotar att dra ner dem i djupet och när sedan Ormapan kommer flygande i en märklig farkost tror alla att slutet är nära.

Men Ormapan visar sig tvärtom vara en snäll varelse, som hjälper Tyko, Julia och de andra att finna ingången till De dödas stad, där Tykos mamma hålls fången. De dödas stad är en mörk plats som suger all energi från Tyko. Men den svarta boken uppmanar honom att inte ge upp.

Ska Tyko äntligen få återförenas med sin mamma?

"Polyhymnias guld" är den tredje delen i en oupphörligt spännande och suggestiv trilogi om Tyko och hans resa genom tre världar. En resa som utsätter honom för flera livsfarliga uppdrag men som för honom allt närmare sanningen om sitt ursprung. De fantastiska omslagen och bilderna som inleder varje kapitel medverkar i hög grad till den nästan filmiska upplevelsen av "Tyko Flores äventyr".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Widmark