Svikaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Charlotta Lugn och Shirin Sundin (del 1)
Inläsare
Alexandra Rapaport
Utgivningsdatum
2012-02-29
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173486040

Svikaren Ljudbok

(70 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-02-29

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor


Det rör sig helt klart om hämnd. För att fotbollsspelaren Sebastian Lilja vänt sin egen klubb ryggen och skrivit på för konkurrenten. Jävla Bajenfitta! Du ska dö! Du pissade på oss! Sebastian Lilja fick sitt sista år i livet förstört av anonyma hot. Men det gör å andra sidan saken ganska enkel för kriminalinspektör Charlotta Lugn. Det är naturligtvis en urspårad supporter som huggit kniven i Liljas kropp över sjuttio gånger. Och målsägarbiträdet Shirin Sundin får förklara för Sebastians föräldrar hur sport kan få människor att känna ett sådant hat.Men det är något som inte stämmer. Nya fakta kommer fram under utredningen som pekar i en helt annan riktning. Inte på en anonym våldsverkare utan någon som stått Sebastian Lilja nära. Väldigt nära.Katarina Wennstams skakande skildring av våld och intolerans i sportens värld. En sund själ i en död kropp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svikaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok att rekommendera
    Björn. L, 17 augusti 2019

    Hon tar upp ett ämne som är aktuellt nu som då. Ingen ska behöva känna sig kränkt. Alexandra som uppläsare gör att berättelsen får extra kraft när hon uttalar dom utländska namnen felfritt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam