Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2012-11-20
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
125 x 138 x 10 mm
Vikt
91 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789173486071

Blå koral

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva, Svenska, 2012-11-20
200 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fortsättningen på Högre än alla himlar

Det är sommar 2004 och till Falsterbo kommer vännerna Sanna, Victor, Pella, Stefan, Jalle och Liv för att vara med om Sagas dop. Mycket har hänt sedan millennieskiftet, vännerna har grälat, skrattat och gråtit men alltid hittat tillbaka till varandra. I ett slag kommer allt att förändras.
I andra delen av Louise Boije af Gennäs trilogi får vi åter möta det sammansvetsade gänget från Högre än alla himlar. Sanna och Victor vill skaffa fler barn. Liv tar äntligen sin skådespelarkarriär på allvar och Jalle börjar våga stå för sin homosexualitet. Stefan kommer att rubbas i sin ateistiska övertygelse, liksom Pella i sin djupa gudstro. Trots alla olikheter är gemenskapen vännerna emellan fortfarande stark. Men snart brister banden.
I takt med att världen omkring dem förändras genom allt från naturkatastrofer till nya politiska strömningar tar sig sorg och splittring in i gruppen, och när tillvaron ställs på ända tvingas var och en att omvärdera sitt liv och dess djupare mening. Nya allianser och övertygelser formas när livet byter riktning på sätt man aldrig kunnat ana.
Blå koral är andra delen i Louise Boije af Gennäs trilogi som utspelar sig under millenniets första årtionde. Vi dyker återigen ner i vår nära nutidshistoria, och de stora världshändelserna speglas i vännernas liv och upplevelser. Det är en roman om stark vänskap och svåra slitningar, om kärlek och ofattbar sorg, och om betydelsen av nära relationer. Men också om att tvingas ta det stora steget ut i det okända, utan att se sig om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blå koral
  2. +
  3. Folk av en främmande stam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Folk av en främmande stam av Louise Boije Af Gennäs (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 409 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blå koral. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tycker att boken tappat lite av det bästa från förra...
    Lillemor Bergdahl, 16 september 2013

    Tycker att boken tappat lite av det bästa från förra boken av Louise. Det är mycket hit och dit man hänger inte med i alla svängar.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Blå koral