Jagad av lögnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (518.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2012-02-16
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ylva Stålmarck
ISBN
9789173486125
Jagad av lögnen (ljudbok)

Jagad av lögnen Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-02-16

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hon älskar att leva nära faran, att utsätta sig för farliga risker är att leva som mest intensivt enligt Rowan. Men för ett år sedan övergick faran till ond bråd död. Hennes partner Jim dog under en skogsbrand som de tillsammans skulle släcka.

Så snart Rowan blev vuxen har hon varit brandman. Hon bekämpar skogsbränder i de farliga bergskedjorna i Montana. Kanske inte ett sådant konstigt val. Hon har alltid varit sin pappas dotter, de två har levt ensamma och han är traktens brandchef. Men nu sörjer hon sin partner och gode vän Jims död. Hon plågas av insikten att hon kanske hade kunnat rädda honom. Det blir inte bättre av att någon i hennes närhet anser att Rowan är skyldig till Jims död, en person som inget hellre vill än att hämnas...

Smart och kvickt kastas du rakt in i den spännande handlingen. Du får följa den modiga Rowan som gör allt för att bekämpa den lögn hon utsatts för. Nora Roberts har skrivit ännu en nervkittlande spänningsroman!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jagad av lögnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och skriven med inlevelse
    -, 5 maj 2021

    Gillar Noras spännande böcker. Man är verkligen långt i berättelsen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts