En förgiftad man (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (358.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2013-01-07
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Jan Malmsjö
ISBN
9789173486385
En förgiftad man (ljudbok)

En förgiftad man (ljudbok)

(9 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-01-07

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Yorkshire Dales är känd för sin naturliga skönhet och förutom de större dalgångarna, som karvades ut ur landskapet av inlandsisen för tusentals år sedan, finns också otaliga, mer eller mindre undanskymda dalar varav flera är obebodda. Kilnsgarthdale är en sådan dal och där uppfördes 1748 Kilnsgate House. En sträng vinternatt 1953 giftmördas husets dåvarande ägare. Mannens fru utpekas som skyldig och avrättas kort därefter genom något så ovanligt som hängning.

Till Kilnsgate House flyttar sextio år senare Chris Lowndes efter att ha rönt stor framgång i Hollywood där han komponerat filmmusik till flertalet prisbelönta storfilmer. Chris har nyligen förlorat sin hustru och flyttar tillbaka till sina hemtrakter i förhoppning om att slå sig till ro och komponera musik vid sin nystämda flygel. Men husets historia lämnar honom inte i fred. Han blir som besatt av att hitta lösningen på den mordgåta som länge nog har hemsökt Kilnsgate House och dess ägare.

Men berättelserna om "giftmörderskan från Kilnsgate" går isär. När Chris ifrågasätter den officiella versionen öppnar sig nya dörrar i Kilnsgate House, vars labyrintiska inre rymmer nya insikter och sanningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Robinson