I farans riktning (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 6)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2013-06-03
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
140 x 125 x 7 mm
Vikt
55 g
SAB
Hc
ISBN
9789173486927

I farans riktning

(19 röster)  |   Läs 5 recensioner
Mp3-skiva,  Svenska, 2013-06-03

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det är vinter på Sandhamn och snöstormen viner. På julafton tar en rädd och jagad kvinna den sista båten till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet och kriminalinspektör Thomas Andreasson får avbryta sin julledighet.

Snart står Thomas inför ett fall med en hotad känd krigskorrespondent, främlingsfientliga strömningar och en ovanligt utstuderad mördare. Medan han söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ytterligare dödsfall.

Samtidigt brottas barndomsvännen Nora Linde med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv.

I farans riktning är den sjätte kriminalromanen om Thomas Andreasson och Nora Linde. Det är en spännande historia om svikna förhoppningar, förträngda minnen och gömd skam.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av I farans riktning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sjukt bra bok! Precis som alla Viveca Stens böcker så...
  Miamariee, 31 december 2013

  Sjukt bra bok! Precis som alla Viveca Stens böcker så är det genomtänkt, spännande och svår att slita sig ifrån.

 2. Alltid lika bra. Vindlande lösningar på mord,...
  charina selahn, 4 oktober 2013

  Alltid lika bra. Vindlande lösningar på mord, intressanta människor med fler bottnar samtidigt som man får förlja huvudpersonens pågående liv. Längtar redan efter nästa.

 3. Nej, inte en av hennes bästa böcker långsam och för...
  Beata, 16 september 2013

  Nej, inte en av hennes bästa böcker långsam och för lite av Noras del i det hela! Hoppas på en mer spännande historia nästa gång!

 4. Jag har inte hunnit lyssna på boken ännu - alltså kan...
  Paula Axelsson, 12 augusti 2013

  Jag har inte hunnit lyssna på boken ännu - alltså kan jag inte lämna något betyg om denna bok, har flera böcker innan denna är aktuell för mig.

 5. Jag gillar Viveca Stens böcker, och jag gillar hennes...
  Bokälskaren, 6 juli 2013

  Jag gillar Viveca Stens böcker, och jag gillar hennes huvudpersoner. Denna gång får vi lära känna några fler av Thomas kollegor, och jag gillar även dem skarpt! Boken är lättläst och handlingen flyter snabbt på, men någonstans saknas det riktiga djupet, men å andra sidan behövs det ju inte alltid; detta är en perfekt sommarläsning! Dessutom gillar jag den oväntade upplösningen på boken också; didn't see that coming!

  Ärligt talat så förstår jag dock inte riktigt vad Noras lilla proble... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten