Port Michèle (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (23.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
MIX novell - science fiction
Inläsare
Hamadi Khemiri
Utgivningsdatum
2013-09-17
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173487702
Port Michèle (ljudbok)

Port Michèle Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2013-09-17

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Science fiction-debut med hårdkokt fransk noir. Lyssningstid 67 min

"Jag visste att det fanns tusen rymdhamnar likadana som Port Michèle. Jag måste ha besökt många av dem, men jag visste inte i vilket ärende."
I en skum lagerlokal i Port Michèles frihamn ligger en sibylla. Sibyllan är varken en organism eller maskin - det är xenotech. Den visar, sägs det, vad man behöver, inte vad man vill se. Ändå är han frestad att försöka.

Johan Frick, ett välkänt namn inom Sveriges SF-kretsar, debuterar nu med en berättelse där fransk noir möter science fiction i en unik blandning. Soundtracket till "Port Michèle": musik som framförs från scenen på Le Desérteur, som finns i Solanges skivback, som spelas på bilradion och i journalfilmerna. https://play.spotify.com/user/johan_f/playlist/756yRBqfLJ67f0LSGGLS1S
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Port Michèle. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mörk och gripande.
    Asa, 28 februari 2015

    Kort men riktigt bra. Som att få ett smakprov på ett nytt, lite dystopiskt universum, och givetvis vill man veta mer. Fler verk önskas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Frick