Playground (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Playground (del 1)
Inläsare
Angela Kovacs
Utgivningsdatum
2015-10-26
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Mattsson, Kalle (form)
Dimensioner
130 x 140 x 5 mm
Vikt
52 g
SAB
Hc
ISBN
9789173487955
Playground (mp3-skiva)

Playground

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2015-10-26
204
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Playground - en annan sida av Lars Kepler.

Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten.

Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans med sin femårige son hamnar hon i en bilolycka. På sjukhuset upptäcker läkarna en blödning från sonens kranskärl. För att kunna operera honom måste de stanna hans hjärta.

Ingen kan svara på om de många vittnesmålen från tillfälligt döda bara beror på att hjärnan reagerar panikartat på syrebristen som uppstår när hjärtat står stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet på egen hand om hamnstaden finns på riktigt.

Den andra sidan är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen - playground.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Playground
 2. +
 3. Felsteg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Felsteg av Maria Adolfsson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Playground. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trist
  charina selahn, 7 januari 2016

  Efter att ha läst deras tidigare böcker som varit otroligt spännande till sista sidorna var detta en riktig djupdykning. Jag kanske inte ens borde skriva detta eftersom jag inte stod ut att ta mig till sista sidan. När man har sina favoriter så väntar man spänt på den nästa boken, men denna gång......
  En fantasi om dödsriken som ska finnas i Kina, en person som måste dö många gånger för att det ska bli en hel bok? Historien känns ryckig och har inget flyt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler